Debiteurenbeheer uitbesteden

Ontdek hoe u zonder eigen tijdsinspanning uw facturen kunt laten incasseren!

Het incasseren van onbetaalde facturen kost tijd en geld. Helaas betalen niet al uw klanten binnen de overeengekomen betalingstermijn. Het kan een gedoe blijven om facturen betaald te krijgen. Indien u uw facturen uit handen geeft aan ons, dan heeft u geen omkijken meer naar onbetaalde facturen. Wij kunnen uw gehele debiteurenbeheer voor u uit handen nemen, maar u kunt ook onderdelen uitbesteden. Money Management regelt het voor u! 

Neem contact op

Eenvoudig

U kunt uw debiteurenbeheer eenvoudig uitbesteden aan ons. Wij gaan uit uw naam aan de slag en benaderen uw debiteuren klantvriendelijk, bekwaam en doelgericht. Wij begrijpen als geen ander dat een goede klantrelatie voor de toekomst minstens zo belangrijk is als het incasseren van het uitstaande bedrag zelf. U huurt in principe onze specialisten in en wij gaan een gezamenlijk overeengekomen proces in om uw liquiditeitspositie structureel te verbeteren. U bespaart door dit proces zowel tijd als geld.

U kunt ook onderdelen van uw debiteurenbeheer uitbesteden, denk hier bijvoorbeeld aan alleen de telefoonacties of alleen de briefacties. Tevens kunt u ons (eenmalig) inschakelen voor “opschoonprojecten” van eventuele oude openstaande posten.

Wij geven u toegang tot ons gebruikersvriendelijk online portaal, zodat u op elk gewenst moment mee kan kijken naar de door ons genomen handelingen.

  • Afname gemiddeld betalingstermijn

  • Waarborging commerciële belangen

  • Schriftelijk en telefonisch

  • (Inter)nationaal

  • Maatwerk

  • Efficiënt

Wilt u uw debiteurenbeheer uitbesteden?

Neem contact op
Offerte opvragen