Briefacties - Money Management

Er zijn veel bedrijven waar het debiteurenbeheer het ondergeschoven kindje is. Waarom zou u zich zorgen maken over het binnenhalen van uw openstaande vorderingen terwijl dit volledig losstaat van uw core business?

Dit is een van de redenen waarom wij dit graag voor u uit handen nemen. Het versturen van sommaties is niet iets waar u zich als ondernemer mee bezig wil houden. Er zijn vele andere dingen die uw focus verdienen.

Er zijn daarnaast een aantal criteria waar u aan dient te voldoen bij het aanmanen van uw klanten. Denk hier bijv. aan de verschillen in de te geven betalingstermijnen in de ingebrekestelling gericht aan particulieren of bedrijven.

Wij hebben diverse brieven/e-mails opgesteld welke aan deze criteria voldoen. Al onze brieven zijn nagekeken door juridische specialisten. De door ons geschreven sommaties variëren van een simpel rekeningoverzicht, tot aan ingebrekestellingen, tot aan de pre-incassobrief. Wij versturen de sommaties per e-mail of per post. Welke brieven/e-mails wij versturen en het te hanteren traject spreken wij in overleg met u af.

Vraag vrijblijvend een offerte op via sales@mmincasso.nl of klik op de hieronderstaande knop voor ons contactformulier.

Offerte opvragen