Reviews

Lees hier wat enkele klanten over ons zeggen

Neem contact op

We zien in Money Management een belangrijke incassopartner. Wat hen onderscheidt is dat zij als geen ander zich weten te verdiepen in ons business model en daardoor effectief zijn in hun gesprekken met de klant. MM biedt no cure no pay dienstverlening aan, waardoor je alleen betaalt bij resultaten. Hierdoor ontstaat in de samenwerking een echte win win situatie wanneer openstaande bedragen worden geïncasseerd. Niet onbelangrijk, MM staat open voor feedback op de dienstverlening en is in staat om de incassostrategie en communicatie aan te passen indien nodig. Dat maakt ze flexibel  en succesvol als partner.

Sander van Heteren, BEEQUIP B.V.
Als je op zoek bent naar een effectief, professioneel en vriendelijk incassobureau ben je hier aan het goede adres. Ik werk inmiddels al jaren samen en ik heb al tientallen dossiers aangeleverd. Ik weet niet hoe ze het doen, maar iedere keer weer en bij de meest lastige debiteuren boeken zij vooruitgang en weten ze te incasseren! Naast dat ze “gewoon” heel goed zijn in wat ze doen, is het contact ook bijzonder prettig. Ik raad de diensten van Money Management iedereen aan!
Josefien Jansen, Claudia's Care Center & Counselling Center Changes

Als eindverantwoordelijke waardeer ik de persoonlijke aanpak en korte lijnen. Van kleine zaken tot de verzorging van een geheel juridisch traject, bij MM kunnen wij onze vorderingen met een gerust hart uit handen geven.

E. Cassidy, YER Nederland

Zeer goede ervaring met Money Management. Persoonlijk contact, duidelijk, juiste adviezen en een prettig werkend online portal. Uitstekende service met het gewenste resultaat.

Boris Pejcic, Roche Bobois

De samenwerking met Money Management verloopt voorspoedig. Zij hebben heel wat van onze moeilijke vorderingen weten te incasseren. Dit was een grote zorg die van me is afgenomen. Enorm bewondering voor de hands-on werkwijze en het niet uit de weg gaan van moeilijke gesprekken met debiteuren. Ik ben erg dankbaar voor de goede service, duidelijke uitleg en uitstekende resultaten! Zoek je een goed incassobureau, kijk dan niet verder!

Iris Meijer, IM Home Rentals

Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Money Management. Alles wordt snel opgepakt, niet betaalde facturen worden alsnog betaald en alles is prettig inzichtelijk via het portaal waar we alle dossiers kunnen volgen. Gelukkig hoeven wij ze niet vaak in te zetten, maar wanneer het nodig is, werken wij altijd met Money Management.


Bob Slikkerveer, MÄSTARE

Money Management heeft mij vanaf het begin deskundig en professioneel geholpen met het incasseren van een vordering. Ik kan Money Management graag aanbevelen bij een incassotraject.

mr. Ram Hira, Hira Juristen
Heeft geïncasseerd wat andere incassobureaus niet is gelukt te incasseren. Goed bereikbaar, transparant en houden je continu op de hoogte. Een aanrader!
Jaymano Jaroufy, Schoonpand
Opschoonactie gedaan van onze debiteurenportefeuille, tenminste een bedrijf dat wel weet hoe het werkt. Fijne samenwerking.

D. de Boer, M&D Services

Helaas had ik nog een aantal facturen openstaan welke steeds niet werden betaald. Dankzij de goede en snelle service van MM Incasso zijn deze facturen nu eindelijk betaald.

Runa Sinchico, Seek-IT

Money Management (MM) is voor mij de vaste partner als het gaat om incasso. Het incasseren gebeurt op nette wijze waardoor de relatie met mijn klanten niet verstoord raakt. Een echte aanrader.

Leroy Aarland, Aarland Administratie

Wij zijn zeer tevreden over Money Management!! Effectief, professioneel en verrichten goed werk!


Glenda Broers, VTH Advocatuur

Ik had een probleem met een niet betalende huurder, dit is snel en effectief opgepakt door Money Management. De huurachterstand was binnen 2 weken volledig betaald.

S.A. Rozema, Particulier
Ik ben super goed geholpen door Money Management. Het contact was goed en altijd snel. Top ervaring!


Coco Genell, Zzp'er
Zeer professioneel! Ik ben erg tevreden! Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een uitstekende en betrouwbare partner.


Gabor Nagy, Greentech Montage

Het is erg fijn om het incasso traject in te gaan Money Management. Vragen worden vrijwel direct beantwoord en de kennis en expertise is enorm. Het is heerlijk om compleet ontzorgd te worden in het debiteurenproces.

Ringo van Galen, Ziezo Solar

Na een aantal onzettend slechte ervaringen met incassobureau’s in Almere zijn wij gaan samenwerken met Money Management. Na een goed gesprek was de werkwijze van Money Management heel helder. Alle gemaakte afspraken direct zwart op wit ook ontvangen. De werkwijze van Money Management is heel fijn, zij denken enorm goed mee met ons maar ook met de debiteuren. Het portaal is heel handig om mee te werken en heel transparant. Ik raad echt iedereen, die op zoek is naar een incassobureau, Money Management aan. Ik ben jullie ontzettend dankbaar!

Leyma Mohmand, Kliko Collectieven
Marieke S
Marieke S
(Helaas) na zeven jaar ondernemen en een paar maanden herinneren meerdere onbetaalde facturen moeten indienen bij MM incasso, ze houden je op de hoogte en samen bepaal je de te nemen stappen, afgestemd per klant/situatie. Meer dan tevreden en het geld stond snel op mijn rekening. Professioneel bedrijf.
Akis Pan
Akis Pan
Very professional! Excellent
CoCo Genell
CoCo Genell
Ik ben super goed geholpen door Money Management. Het contact was goed en altijd snel. Top ervaring!
Tracey Thomas
Tracey Thomas
De persoonlijke werkwijze en korte lijntjes hebben zeker bijgedragen aan de goede afloop van onze incassozaken. De communicatie met MM ervaar ik als zeer prettig. Daarbij wordt er snel en efficiënt gewerkt en zijn ze strategisch en juridisch goed onderlegd.
Janssen Bouw
Janssen Bouw
Goede service, direct geholpen na het zoeken van contact en de aangeleverde dossiers zijn naar tevredenheid afgewikkeld.
Robert Soet
Robert Soet
Wij besteden ons debiteurenbeheer uit en zijn hier zeer tevreden over
Bas van H
Bas van H
Prima dienstverlening
Mo Maoulida
Mo Maoulida
Facturen betaald gekregen

Wilt u uw klanten nog een laatste kans tot betaling geven?

Contact opnemen
Offerte opvragen