Oninbare facturen niet afboeken als verlies

Als ondernemer krijgt u vroeg of laat te maken met dubieuze debiteuren. Het gemiddelde percentage van oninbare binnenlandse vorderingen ligt rond de 4% en het gemiddelde percentage van oninbare buitenlandse vorderingen ligt rond de 5%. Helaas leert de ervaring dat er veel onwetendheid is over hoe om je om kan gaan met oninbare facturen. Met deze reden boeken veel bedrijven deze facturen af zonder tussentijds een incassobureau in te schakelen.

Facturen niet afboeken - MMincasso

 

Onnodig afboeken oninbare facturen

Ook worden er incassobureaus ingeschakeld welke onnodig kosten door belasten voor de uit te voeren werkzaamheden. Omdat Money Management kosteloos ingezet kan worden voor het minnelijk incassotraject en via deze weg tevens gebruik gemaakt wordt van onze unieke terugverdienregeling, zou u door het afboeken van deze facturen een dief zijn van uw eigen portemonnee.

Terugverdienregeling

Vraag vrijblijvend advies aan of geef een zogeheten proefvordering uit handen aan ons. Op deze manier raakt u vertrouwd met deze kosteloze en winstgevende manier van samenwerken. Uw belang is ons belang.