Kickback-fee

Money Management hanteert een vaste staffel waarbij u als klant een kickback-fee (succespremie) ontvangt.

Minnelijk incassotraject

Wij hanteren deze manier van incasseren (met trots) als enig kredietmanagement bureau in Nederland. Deze kickback-fee ontvangt u wanneer wij in het minnelijk, oftewel het buitengerechtelijk incassoproces betalingen voor u incasseren voor de door u uit handen gegeven incassovorderingen.

Kickback-fee Money Management

Kosteloos

Gemiddeld hebben wij een slagingspercentage van 86% in het minnelijk incassotraject en ons terugverdienmodel kan dus een aanzienlijk bedrag aan inkomsten genereren voor u. De kickback-fee zal overigens nooit drukken op uw klanten, daar wij uitsluitend werken met de bij wet gegeven bevoegdheden. De fee drukt volledig op onze inkomsten en mede hierdoor garanderen wij kwaliteit van de door ons uit te voeren diensten.

Indien wij onverhoopt niets incasseren, dan kost het u ook niets. Onze dienst leveren wij dus kosteloos (no cure, no pay). Incasseren wij wel, dan komen de bij uw debiteur in rekening gebrachte incassokosten toe aan ons kantoor.  De hoofdsom, de rente en de kickback-fee komt u toe.

Uw belang is ons belang

Uw belang is ons belang. Zorg voor een versterkte liquiditeitspositie, behoudt uw goede klantrelatie en sluit u aan bij ons.